Het Festival 10 juli 2022

Tickets:

SOLD OUT

Het Ōil in the Woods Festival 2022

Na het succes van de eerste editie in 2019, kunnen we niet anders dan Ōil in the Woods opnieuw organiseren., maar nu voor iedereen.

Het Festival volledig in het teken van de Essentiële oliën van doTERRA, georganiseerd voor diegene die een passie hebben voor Essentiële oliën en meer willen leren. Een ware belevingsdag met een tal van workshops, activiteiten, eten en drinken, mooie natuur, marktkraampjes en natuurlijk een heleboel gezelligheid.

Het prachtige, centraal in het land gelegen, terrein van Retreate Centrum ’t Zonnehuis in Loenen op de Veluwe, zal de lokatie voor deze dag zijn. Deze plek is al tientallen jaren een energie plek, wat het terrein magische maakt en waar de kracht van de natuur duidelijk te voelen is. Het is een feest om hier te zijn. We gaan natuurlijk uit van schitterend weer, maar ook bij regen biedt deze plek voldoende mogelijkheid om er een geslaagde dag van te maken.

dōTERRA Nederland bezit een scala van professionals die aanvulling en/of ondersteuning vinden in het inzetten van de oliën. Deze kennis gaan we met jou delen. Je gaat de mogelijkheid krijgen je voor 4 workshops naar keuze vooraf op te geven. Aan het volledige programma wordt nog gewerkt, maar 1 ding weten we zeker, het gaat weer een veel belovende dag worden.

Op het terrein zal je onder anderen de tassenlijn van Nature’s Bag en OlieCadeautjes met materialen voor de oliën zien. Laat je verrassen!

De dag sluiten we af met een indrukwekkende ceremonie. 

Wij verheugen ons er op om jou hier te ontmoeten.

Schuiven naar boven